2015-01-03 09:10:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Élete tele van meglepetésekkel

Napi horoszkóp január 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A fontos dolgok ma a tudatalattijában játszódnak le. Foglalkozzon saját magával, engedje szabadon szárnyalni a gondolatait, és flörtöljön egy kicsit másképpen mint máskor. Nem kell sokat beszélnie, a pillantások sokkal többet mondanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Vénusz most készül átlépni a Vízöntő jegyébe. Ezt a napot ne töltse egyedül, mert elveszettnek érezné magát. Fontos tapasztalattal lesz gazdagabb, este mintha hályog hullana le a szeméről. Remek ötletek juthatnak ma az eszébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold nagyon érzékennyé teszi önt, ma különösen fogékony lesz mások rezgéseire, gyengéden és szeretettel reagál ezekre, és ezért sokan fogják szeretni. A kapcsolataiban is a gyengédség és a közelség játssza ma a főszerepet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold nyílttá és kommunikatívvá teszi. Ennek eredményeképpen talán valakit megajándékoz egy csokor virággal, vagy egyik kollégáját meghívja egy kávéra. Csodálkozni fog, milyen hatással járnak az ilyen gesztusok!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma erős késztetést érez arra, hogy a sorsával foglalkozzon. Jó esetben a múltban megszerzett dolgokról lesz szó, rossz esetben a mulasztásokról. Ha ezekkel foglalkozik, az már önmagában is megkönnyebbülést jelenthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma semmi sem megy elég gyorsan, mégis újabb és újabb akciókba kezd, még a kiélezett helyzetekbe is belemegy és úrrá lesz rajtuk. Estére teljesen ki fog merülni, feltétlenül szüksége lesz egy kiadós pihenésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Plútó maradt a Bak jegyében, és kellemetlen fényszöget vet a Mérleg jegyére, ami meg fogja viselni. Lehetséges, hogy teljesen elveszik majd a részletekben, és végül el kell távolodnia az eredeti szándékaitól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll, ha kedve támad a barátait vagy a rokonait meglátogatni egy másik városban, az csodálatosan illik egy ilyen holdálláshoz. Az élet tele van meglepetésekkel, és ezt ma ön is megtapasztalhatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrek jegyében és az ön hetedik napházában áll. Ilyenkor szükségét érezheti a levegőváltozásnak, és erős késztetést érezhet arra, hogy elutazzon vagy kiránduljon. Engedjen a kísértésnek!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap kellemesen és vidáman telik el. A szíve a helyén van, és olyan emberekkel találkozhat, akik ugyanolyan nyíltak, mint amilyen ön.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az önnel rokon Ikrek jegyében áll, ami annyit jelent, hogy nem kell zavarokkal számolnia. Kellemes napra, baráti találkozókra és akár izgalmas új ismeretségekre is számíthat. Az estét szentelje az otthoni lazításnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az Ikrek jegyében álló Hold segíti a családi kapcsolatait. Azok az emberek, akik most kerülnek közelebb önhöz, mind rendelkeznek valami különlegességgel. Este a Vénusz a Vízöntő jegyéhez közelít, ami lehűti a szerelmi érzéseit.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: